Felhasználói név Jelszó


























Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Szent Hubertus Panzió és Étterem
Cím: 8321 Uzsa, KerekerdõEmail: taboriprogramok@gmail.com
Web: www.hubertuszszabadidopark-panzio.huTelefon: (06-45) 525-182; (06-45) 425-259; (06-87) 719-002
Fax: (06-45) 425-002; (06-45) 425-259Gps: 46.89911652 , 17.34461021

Bemutatkozás

Nyugalomra, csendre, jó levegõre, egyszóval igazi pihenésre vágyik? Mindezt megkaphatja, ha ellátogat a mesebeli helyen, a 84-es fõút mentén, a Sümeg és Uzsa közti "kerekerdõ" kellõs közepén található Szent Hubertus Étterem és Panzióba. Jöhet egyedül, a családjával, baráti társaságával, sõt akár összes munkatárásával. Kínálatunk végtelen, szállástól az étkezésig, a kiránduláig mindenrõl gondoskodunk.

A három hektáros területen fekvõ panziónkban 21 férõhelyén, kétágyas, pótágyazható, fürdõszobás, televíziós szobákkal várjuk, kívánság szerint reggelivel, fél- avagy teljes panziós ellátással. Ígérhetjük, napközben sem fog unatkozni, programként lovaglás, kocsikázás, télen szánkózás, vadászlovaglás, western kocsikázás, erdei séta, hõlégballonos kirándulás, szabadtéri fürdési lehetõség várja vendégeinket. Természetesen a sportot sem kell mellõzniük, kedvük szerint többféle lehetõség közül választhatnak, említsük például a teniszt, az íjászatot, a tekét, a focit, a röp- és kosárlabdát. A szabadtéri színpadon meghatározott idõközönként a legnevesebb magyar együttesek koncerteznek.
Ezenkívül van még 14 db téliesített egyenként 6 ágyas faház és sátorozásra is van lehetõség és így az összes férõhelyek száma 120 fõ.

Vendégeink a hagyományos ételek mellett igazi, évszázados helyi specialitásokból válogathatnak. Következzék egy kis gasztronómiai "ínycsiklandozás": tárkonyos szarvascomb leves, cipóban sült csülök, sümegi csupros töltött káposzta, stb. További különlegesség, hogy ezek az ételek vendégeink szeme láttára búbos kemencében készülnek. Ki-ki eldöntheti, hogy azokat reprezentatív éttermünket, vagy kerthelyiségünkben fogyasztja el...

A Szent Hubertus Étterem és Panzió rendezvények (cégek találkozója, esküvõk, baráti, családi események, egyéb összejövetelek) lebonyolítását vállalja, 100-500 fõig. Ugyancsak felkészültünk a konferenciákra, melyekhez minden technikai eszköz (az írásvetítõtõl, az Internet elérhetõségig) rendelkezésre áll.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!










Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink