Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Celldömölk Város Üdülõtábora
Cím: 8254 Kővágóörs, Pálköve,, Kökény u. 7.Email: blamk@freemail.hu
Web: www.palkoveitabor.atw.huTelefon: (06-70) 313-9493,06/70-338-67-59
Fax: 06/95-420-472Gps: 46.82471466 , 17.59027100

Bemutatkozás

Celldömölk város üdülõtábora a Balaton északi partján Balatonrendes mellett, Pálkövén található.

A tábort 1963-ban a Celldömöli Járási Tanács alapította. A 60-as években még sátor-táborként üzemelt, egy téglából épült ebédlõvel és konyhával, de a táborozók még sátrakban laktak. A késõbbiekben a Celldömölki Önkormányzat a tábort többször felújította és bõvítette. Jelenleg is az Önkormányzat a Celldömölki Városi Általános Iskolán keresztül üzemelteti, non profit szervezetként, önköltésgi alapon.

A sátrakat faházak váltották fel, új a vizesblokk, a konyhához egy nagy méretû, jurta alakú ebédlõ épült, mely kényelmesen biztosítja a tábor össz létszámának egyszerre történõ étkeztetését, különbözõ foglalkozások és tábori programok lebonyolítását.

Saját fõzõkonyhával rendelkezik, mely megfelel a HACCP program elõírásainak, a szakácsnõi feladatokat a Celldömölki Városi Általános Iskola dolgozói látják el.

A faházak mögött egy homokágyas sportpályát építettünk, mely strandröplabdára, strandfocira, kosarazásra is alkalmas. Az udvar egy része és a járdák térkövezettek, az udvaron egy lábteniszpálya található. Egyéb sport- és játéklehetõségeket a ping-pong asztal, lengõteke, csocsóasztal, tollaslabda stb. biztosítanak.

Az ebédlõben TV (parabolával), video, DVD, music center biztosítja a szórakozási lehetõségeket.

A strand a tábortól 200 m-re található, szépen és jól kiépített, nem zsúfolt.

Táborunk nagyon szép környezetben, a Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén található, s a környék nevezetsségei még gyalogtúrával is könnyen elérhetõek. /Salföld major, kõtenger, Kékkút, Káli-medence, Révfülöp, Kõfejtõ ...stb.

Megközelítés közúton és vasúton is nagyaon egyszerû /Vasútállomás 400 m, 71. sz. fõút 400m/.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink