Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kõvirág Panzió Étterem
Cím: 8274 Köveskál, Fõ u. 9/AEmail: koviragpanzio@freemail.hu
Web: www.koviragpanzio.huTelefon: 06-20/ 568-4724
Gps: 46.88138962 , 17.60835457

Bemutatkozás

Festõi szépségû táj ad otthont a Kõvirág Panzió-Étteremnek, mely magyaros, kemencében készült ételeivel, hangulatos kerthelyiségével, 2 x 2+1 ágyas népies berendezésû apartmanjaival, sportolási, kirándulási, lovaglási lehetõségeivel várja betérõ vendégeit. Várjuk mindazon pihenésre, falusi miliõre vágyók jelentkezését, akik kényelmet, színvonalas ellátást, és olyan szolgáltatásokat remélnek, amelyek elengedhetetlen kellékei a kellemes nyaralásnak, pihenésnek.

Szállóvendégeink részére 6 db apartman házat kínálunk, melyek egészségesen ötvözik a népies, és mediterrán lakberendezés és a XXI. század komfortját és összesen 28-35 fõ számára biztosítanak elhelyezést. Apartmanjaink kétszintesek. A földszint részeként nappali, elõszoba, fürdõszoba (tusolóval, vagy fürdõkáddal) illemhelyiség található. Ez a szint pótágy elhelyezésére is ad lehetõséget. Az emeleten kettõ darab két fõs hálószoba van. Apartmanjaink egyike saját konyhával is rendelkezik.

Éttermünk ételkínálata magában rejti a tradicionális magyar konyha, a Balaton-felvidék jellegzetes ételeit, valamint a mediterrán vidékek könnyû klasszikusait. Ételeink többsége a kerthelyiségben, búbos kemencében, sparheltben, sütõben, üstben, roston, bográcsban a vendégek szeme láttára készül.

étterem, büféreggeli, fürdõszobás vagy zuhanyozós szobák, játszótér, gyermekjátszó, kerékpározás, kerékpárkölcsönzés, lovaglás, lovaskocsikázás, zárt parkoló, családbarát, kisállat bevihetõ, üdülési csekk elfogadás Gyermekbarát hely játékokkal, homokozóval, játszótérrel. A falusi hangulatot idézõ szolgáltatásaink híven tükrözik a vidékre jellemzõ vendégfogadás elemeit. A falusi építészeti megoldások adta lehetõségeket és hangulatot tûzrakással, gyertyafénnyel, élõzenével, elõadásokkal varázsoljuk bensõségesebbé, hogy Önök korhû életérzést kapjanak a magyar mediterrániumról.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink