Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Antal-hegyi Medosz Vendégház
Cím: 8264 Szigliget, Antal-hegyEmail: udulo@medosz.hu
Web: http://www.medoszszigliget.huTelefon: 06/70-459-9599

Bevezető

szállás Szigliget, szálláshely Szigliget, vendégház Szigliget, Antal-hegyi Medosz Vendégház Szigliget

Bemutatkozás

A szigligeti Antal-hegyen álló vendégházunk tökéletes szállás mindazoknak, akik – a mindössze két és fél kilométer távolságban található Balaton parttól – nyugodt, harmonikus, családias környezetre vágynak kedvező áron, miközben a Balaton-felvidék egyik legszebb panorámájában gyönyörködhetnek.
Vendégeink elhelyezéséről vendégházunk főépületében, nyolc motelházban és egy manzárd épületben tudunk gondoskodni.
A főépület 25 személy befogadására alkalmas, a 2-3-4 ágyas szobák zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, televízióval és hűtőszekrénnyel felszereltek. A főépületben található az étterem és a büfé, ahol Vendégeink kávét, üdítőt, édességet, szeszes italokat fogyaszthatnak.
Motelházaink családok, baráti társaságok, céges kollektívák elhelyezésére is ideálisak. A néhány éve felújított, teraszos házak modern bútorokkal felszereltek, és akár hat személy befogadására képesek. A kétszemélyes, kényelmes ággyá alakítható kanapéval, LCD televízióval, hűtőszekrénnyel, evőeszközzel és étkészlettel felszerelt nappaliból jutunk a két hálószobába. Az egyik szobában franciaágy, a másik hálóban két különálló ágy található. A motelházhoz ezen kívül egy WC-vel és zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba is tartozik.
Manzárd épületünk 21 vendég elhelyezésére alkalmas. Szobái 2 személyesek, illetve egy 3 férőhelyes. A szobákban televízió, zuhanyzóval és WC-vel ellátott fürdőszoba található. Hűtőszekrényt az épület folyosóján tudunk biztosítani – ezt figyelembe véve alakítottuk ki kedvező szobaárainkat.
A manzárd épületben található az előadóterem, táblával, flip-charttal, tv-vel felszerelten, igény szerint projektort is biztosítunk. Az előadóterem befogadóképessége kb. 70 fő. Kiváló helyszín tréningek, értekezletek, oktatások, kisebb konferenciák megtartására.
Az Antal-hegyi Vendégház a forrásokban, erdőkben és szőlőültetvényekben gazdag Balaton-felvidék egyik legfestőibb hegyén áll, távolabb a part zsúfoltságától és zsongásától. A szemet gyönyörködtető kilátás, az ízletes borokat kínáló pincészetek és a szigligeti vár közelsége új tartalmakkal töltik meg a kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégek nálunk töltött napjait.
Megújult vendégházunk háromféle komfortfokozatú elhelyezést biztosít – a kétágyas, fürdőszobás, balatoni panorámás szobáktól a hatszemélyes motelházakig. Vendégeinknek emellett számos kedvezményt biztosítunk.
Vendégházunk főépületében található éttermünk, amely a svédasztalos reggelit és vacsorát biztosítja. Megfelelő számú ebédigény esetén lehetőség van teljes ellátás igénybevételére is.
Vendégeink az üdülő zárt területén térítésmentesen parkolhatnak.
Újdonság ebben az évben az „Ötöt fizet, Hatot vihet” és a „Hosszú Hétvége” nevű akciónk! Ennek bevezetésével arra törekszünk, hogy a helybeli rendezvényeket, programokat figyelembe véve egy kedvezményes árat tudjunk biztosítani Vendégeink számára.
A környék látnivalókban igen gazdag. Vendégházunktól kiindulva számos gyalogos és autós kirándulás tehető.
Az elmúlt több évtized valamennyi tapasztalatát és vendégvisszajelzését felhasználva olyan különleges hangulatú, családias vendégházat hoztunk létre, amely szolgáltatásaival és csodálatos balatoni panorámájával teszi teljessé vendégeink kikapcsolódását.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink